Subventioner och arrangörsstöd

Stockholm Stad – Kulan

Våra föreställningar och workshops är beviljade subventioner för barn och unga i Stockholm stad genom något som heter Kulan. Du får tillgång till subventionen genom att registrera din bokning på Kulans webbsida. Ser ni en föreställning på vår scen på Pipersgatan eller om ni deltar i en workshop får ni 50 kronor per barn/elev av Kulan. Om vi spelar föreställningen hos er står Kulan för 50% av föreställningspriset.

Du bokar alltså din kulturaktivitet hos oss och därefter registrerar du bokningen via Kulanwebben. Då behöver du en bokningskod. Om du inte redan har en kod, gör så här:

  1. Mejla kulan@edu.​stockholm.se och berätta vad du heter, din funktion och vilken förskola eller skola du vill boka åt.
  2. Inom en arbetsdag får du en fyrsiffrig bokningskod. Spara och använd den till alla dina framtida Kulanbokningar.
  3. Gå in på den aktuella föreställningen här. Klicka på bokningsknappen Ta del av Kulanpremien.
  4. Fyll i och skicka bokningsformuläret. Kulturproducenten (Teater De Vill) bekräftar din bokningsförfrågan. Bokningen är bekräftad först när du har fått ett bekräftelsemejl från kulturproducenten (oss). Hör gärna av dig direkt till oss om du har några frågor.
  5. Kulturproducenten (Teater De Vill) fakturerar för antal bokade platser. Kulanpremien gäller endast för de barn/elever som är på plats vid föreställningstillfället.

Behöver du hjälp när du bokar, mejla Kulansupporten

Region Stockholm

Landstingets kulturnämnd beviljar årligen stöd till ett antal scenkonstgrupper som arbetar med föreställningar och projekt för barn och unga i Stockholms län.  Teater De Vill är beviljade subventioner för samtliga av sina föreställningar och projekt, upp till en begränsad kvot varje läsår. Tillhör du Stockholmsregionen och är intresserad av att boka en föreställning till subventionerat pris, kontakta oss.

Halland – Katalogen

Läsåret 2019-2020 finns vår produktion Hej Hyper med i Regions Hallands Kulturkatalog. Det innebär att du i Halland kan boka föreställningen till ett kanonpris! Den nya katalogen släpps i feb/mars 2019 och det går att boka fram till oktober. Du hittar katalogen och allt du behöver veta på Region Hallands hemsida.

Kulturkatalogen Väst

Våra föreställningar och workshops finns med i Kultur i Västs utbudskatalog.
Sök på Teater De Vill. Här hittar du de projekt som är subventionerade för en turné i Västra Götaland. Är du intresserad att boka oss till Västra Götaland, kontakta oss!

Blekinge, Kalmar och Kronoborgs län

Inför hösten 2019 finns både Hej Hyper och Seek&Hide med i utbudskatalogen. Detta innebär att du som köper in Hej Hyper eller Seek&Hide till något av dessa län får föreställningarna till ett subventionerat pris. Läs mer på Kulturbus.

Region Skåne

Region Skåne har ett subventionssystem för teater för barn och unga. Det är kultursamordnaren i varje kommun som fördelar subventionerna så kontakta kultursamordnaren i din kommun för mer information.