Subventioner och arrangörsstöd

Våra föreställningar och workshops är beviljade subventioner i flera av landets regioner. Här kan du se om det finns möjlighet att få subventionerade föreställningar och workshops i din region.

Stockholm Stad – Kulan

Våra föreställningar och workshops är beviljade subventioner för barn och unga i Stockholm stad genom Kulan. Du får tillgång till subventionen genom att registrera din bokning på Kulans webbsida. Ser ni en föreställning på vår scen på Pipersgatan eller om ni deltar i en workshop står Kulan för 50 kr per elev. Om vi spelar föreställningen hos er står Kulan för 50% av föreställningspriset.

Du bokar din kulturaktivitet hos oss och därefter registrerar du bokningen på Kulan. För att registrera din bokning i Kulan behöver du en bokningskod. Om du inte redan har en kod, gör så här:

  1. Mejla kulan@edu.​stockholm.se och berätta vad du heter, din funktion och vilken förskola eller skola du vill boka åt.
  2. Inom en arbetsdag får du en fyrsiffrig bokningskod. Spara och använd den till alla dina framtida Kulanbokningar.
  3. Gå in på den aktuella föreställningen här. Klicka på bokningsknappen Ta del av Kulanpremien.
  4. Fyll i och skicka bokningsformuläret. Kulturproducenten (Teater De Vill) bekräftar din bokningsförfrågan. Bokningen är bekräftad först när du har fått ett bekräftelsemejl från kulturproducenten (oss). Hör gärna av dig direkt till oss om du har några frågor.
  5. Kulturproducenten (Teater De Vill) fakturerar för antal bokade platser. Kulanpremien gäller endast för de barn/elever som är på plats vid föreställningstillfället.

Behöver du hjälp när du bokar, kontakta Kulansupporten.

Region Stockholm

Landstingets kulturnämnd beviljar årligen stöd till ett antal scenkonstgrupper som arbetar med föreställningar och projekt för barn och unga i Stockholms län.  Teater De Vill är beviljade subventioner för samtliga av sina föreställningar och projekt, upp till en begränsad kvot varje läsår. Tillhör du Stockholmsregionen och är intresserad av att boka en föreställning till subventionerat pris, kontakta oss.

Kulturkatalogen Väst

Alla våra föreställningar och workshops finns med i Kultur i Västs utbudskatalog. Detta innebär att du kan boka till ett subventionerat pris. Det är kultursamordnaren i varje kommun som fördelar subventionerna så kontakta kultursamordnaren i din kommun för att få reda på vad som gäller just där.  Kontakta oss om du är intresserad av att boka oss till Västra Götaland.

Region Dalarna

Vår föreställning Krock finns med i Region Dalarnas utbudskatalog för 2021/2022. Det innebär att regionen står för alla resekostnader.

Region Halland

Vår föreställning Krock finns med i Region Hallands utbudskatalog för 2021/2022. Det innebär att föreställningen kan beställas till subventionerat pris i länet.

Region Skåne

Region Skåne har ett subventionssystem för teater för barn och unga. Det är kultursamordnaren i varje kommun som fördelar subventionerna så kontakta kultursamordnaren i din kommun för mer information.