Vi söker fysisk skådespelare till Krock!

Vi söker en manlig skådespelare för inhopp i föreställningen Krock under våren 2022. I tjänsten ingår även arbete med Skapande skola-projekt, det vill säga att leda workshops ute på skolor. Föreställningen utgår från Stockholm men kommer att vara på turné i andra delar av landet. I rollen som turnerande skådespelare hör även bygge och riv av scenografi samt hantering av scentekniken till dina arbetsuppgifter. Du kan läsa mer om föreställningen här.

Kvalifikationer
Den vi söker har en kandidatexamen i skådespeleri, mimskådespeleri eller motsvarande. Då föreställningen innehåller mim, dans och fysisk teater är dokumenterade kunskaper en förutsättning. Eftersom bygge och riv av scenografi samt hantering av scentekniken hör till dina arbetsuppgifter är förkunskaper inom detta meriterande. Körkort är ett krav. Utbildning eller erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete med barn och ungdomar är även det meriterande.

Anställning
Anställningen inleds med inrep jan/feb 2022 och därefter turnékontrakt under våren (kontraktslängd ej fastställd, ev fram till sommaren). Teater De Vill tillämpar Teaterförbundets och Teatercentrums kollektivavtal för fria grupper.

Ansökan
CV och personligt brev skickas till info@teaterdevill.com. Vi går igenom ansökningarna och kontaktar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan.