Vi söker en dramapedagog/turnéledare

Nu söker vi en dramapedagog som också ska fungera som turnéledare. Arbetsuppgifterna består av att leda workshops på olika skolor och förskolor. Till arbetsuppgifterna hör också att sköta teknik och finnas med som resurs i scenrummet vid varje föreställning av vår nya produktion Flodhästen och andra hästar. Föreställningen riktar sig till förskolan. Det kan eventuellt bli aktuellt att även skådespela i föreställningen. Till arbetsuppgifterna hör turnéledarskap, dvs vara kontaktperson mellan arrangören och teatern, köra turnébil, lasta, bygga och riva scenografi.

Vi söker dig som har viss vana vid att vara på friteaterturné, att jobba med barn från förskolan och uppåt samt besitter kunskap kring teaterteknik (ljud, ljus). Pedagogisk utbildning är meriterande och körkort ett krav. Erfarenhet av arbete inom särskola är även det meriterande.

Anställningen är på heltid mellan 1 sep och  31 okt. Det kan eventuellt bli aktuellt med förlängning. Teater De Vill tillämpar Teaterförbundets och Teatercentrums kollektivavtal för fria grupper.

CV och personligt brev skickas till info@teaterdevill.com. Sista ansökningsdag är den 21 juni. Vi går igenom ansökningarna och kontaktar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan.