Välkommen till inspirationskväll för lärare på temat samtycke!

Den 14 september bjuder Teater De Vill in alla intresserade lärare till en inspirationskväll på temat samtycke. Det är ett viktigt ämne som det kan vara svårt att veta hur man ska prata med sina elever om. Vi bjuder på föreläsning med Kalle Röcklinger, folkbildare och före detta sakkunnig inom sexualupplysning på RFSU. Vi kommer dessutom spela vår nya föreställning ”Hur allting var…”som riktar sig till åk 5-7. Vi bjuder på kaffe/te och matiga smörgåsar. Kvällen är kostnadsfri.

När: Torsdag 14 september kl.18.00-20.15
Var: Teater De Vill, Pipersgatan 4, 112 24 Stockholm
Anmälan: info@teaterdevill.com eller 08-652 08 01

”Hur allting var…” handlar om Jenny som kommer ny till klassen i sexan. Genast uppstår konflikt med det tongivande skötsamma gänget som leds av Shadra. Jenny, som är tidigt utvecklad och utmanande, passar inte in i gängets bild av hur en tolvåring ska vara. Att hon dessutom är kaxig, har fått bröst och umgås med äldre killar på högstadiet gör inte saken bättre. Det är som om något hotfull, farligt och normbrytande infekterat klassen. Snart befinner sig de båda sidorna i fullskaligt krig. Allt kulminerar vid en föräldrafri fest där Jenny objuden dyker upp tillsammans med några äldre killar…

Här kan du läsa mer om föreställningen

Kalle Röcklinger är folkbildare och tidigare sakkunnig i sexualupplysning på RFSU. Kalle brinner för förändringsarbete genom samtal, sexualundervisning och främjande perspektiv i det förebyggande arbetet. Utöver sexualundervisning har hon expertis inom maskulinitetsteori, hbtqi-frågor och förebyggande arbete mot våld i nära relationer.

Kalle Röcklinger