Seek and Hide

En ungdomsföreställning som handlar om att vara tonåring och att söka den ”säkra identiteten”. Fasaden eller masken som skapar acceptans och gör att en passar in.

Kalendarium

December 2018
# Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
48           1 2
Mitt och ditt och mitt
00:00, Halmstad
49 3
Mitt och ditt och mitt
00:00, Falkenberg
4 5 6 7 8 9
50 10 11 12 13 14 15 16
51 17 18 19 20 21 22 23
52 24 25 26 27 28 29 30
31            

I centrum

En resa i kärlek

Läs om Erik. En rullstolsburen Skådespelare.

Programfolder

Nyheter

Hem / Nyheter

Hej Hyper – en musikal för åk.F-3 med premiär i januari 2019!

Av Teater De Vill bloggare, 4 Dec 2018

 


Hej Hyper logga

 

 

Nu är vi igång med repetitionerna av Hej Hyper! 

Musikalen är en del i ett omfattande projekt med syfte att lyfta kunskap kring neuropsykiatriska funktionsvariationer. Förutom den sprillans nyskrivna hypermusikalen kommer du kunna ta del av fem nyskrivna låtar, en karaoke-app, finfint lärarmaterial mm. Följ projektet och ta del av roliga nyheter: 

hejhyper.se och följ @teaterdevill och @hejhyper på sociala medier! 


Projektet är ett samarbete med Friends och Hjärnfonden med stöd av Postkodlotteriet, Stockholm Stad, SLL och Kulturrådet. 

 

Läs mer

Höstlovsteater med Mitt och ditt och mitt!

Av Teater De Vill bloggare, 6 Sep 2018


Nu har vi släppt biljetterna till höstens offentliga föreställningar av Mitt och ditt och mitt!! Alla små och stora barn är välkomna när vi på ett lekfullt sätt försöker reda ut vad som är mitt, vad som är ditt och vad som är allas. 


Biljetter finns på Kulturbiljetter.se

Läs mer om föreställningen härLäs mer

Nu drar vi igång höstterminen!

Av Teater De Vill bloggare, 22 Aug 2018

Höstterminen är i gång och på Teater De Vill har vi som vanligt fullt upp!

Vi rivstartade med en vecka i Popup-Park Märsta. Där fick en massa glada barn testa på att spela teater med två av våra pedagoger. Stämningen var på topp, solen sken och barnen fick prova på olika teaterövningar. De fick även göra egna små pjäser som de spelade upp inför publik.  

På scenen Pipersgatan 4 repas det för fullt inför turnépremiären av Seek & Hide den 3 september. Inför höstens turné har pjäsen en helt ny laguppställning så nu jobbar vi med att repa in de nya skådespelarna Rita Hjelm och Max Nilén. Det ska också fixas två nya uppsättningar masker, provas kostym samt läras in hur scenografin ska byggas m.m.

Vi har inte legat på latsidan under sommaren heller. Scenmästare Jan har målat och fixat scenen så att den är tipptopp inför höstens föreställningar.  

Läs mer

TREVLIG SOMMAR!

Av Teater De Vill bloggare, 27 Jun 2018

Sammansättning av bilder från vårens föreställningar: Aisha, Seek and Hide, Mitt och ditt och mitt samt Identitet Elev.

Med ett urval av bilder från vårens produktioner säger vi stort TACK till alla som sett våra föreställningar, workshopat med oss och jobbat med oss under vårterminen! 
Vi önskar alla en god och glad sommar och längtar redan till hösten när vi förhoppningsvis ses igen! 

Läs mer

Teater De Vill söker en skådespelare/mimskådespelare

Av Teater De Vill bloggare, 22 May 2018

Suddig bild på skådespelare

Vi söker en skådespelare/mimskådespelare för inhopp som "Pontus" i föreställningen Seek & Hide under hösten 2018 med start i slutet av augusti. I tjänsten kan även arbete med skapande skola-projekt (workshops). 

Föreställningen utgår från Stockholm men kommer även att vara på turné i andra delar av landet. I din roll som turnerande skådespelare hör även bygge och riv av scenografi samt hantering av scentekniken till dina arbetsuppgifter, förkunskaper av detta är meriterande. Körkort är ett krav. 
Läs mer om pjäsen 
Välkommen med dina frågor samt CV till
info@teaterdevill.com

Tjänsten innebär minst två månader heltid, med goda chanser till förlängning. Teater De Vill tillämpar teaterförbundet och teatercentrums kollektivavtal för fria grupper. 

Läs mer