Blogg

Blogg / Nu drar vi igång höstterminen!

Nu drar vi igång höstterminen!

Av Teater De Vill bloggare, 22 Aug 2018

Höstterminen är i gång och på Teater De Vill har vi som vanligt fullt upp!

Vi rivstartade med en vecka i Popup-Park Märsta. Där fick en massa glada barn testa på att spela teater med två av våra pedagoger. Stämningen var på topp, solen sken och barnen fick prova på olika teaterövningar. De fick även göra egna små pjäser som de spelade upp inför publik.  

På scenen Pipersgatan 4 repas det för fullt inför turnépremiären av Seek & Hide den 3 september. Inför höstens turné har pjäsen en helt ny laguppställning så nu jobbar vi med att repa in de nya skådespelarna Rita Hjelm och Max Nilén. Det ska också fixas två nya uppsättningar masker, provas kostym samt läras in hur scenografin ska byggas m.m.

Vi har inte legat på latsidan under sommaren heller. Scenmästare Jan har målat och fixat scenen så att den är tipptopp inför höstens föreställningar.  

Fler inlägg om Nyheter

Lämna en kommentar